ASEHOTELLI

Asehotelli on luotu mahdollistamaan aseen omistaminen jo ennen aseluvan saamista. Asehotellin avulla omalla aseellaan voi ampua ja harjoitella radallamme ja tueksi voi ostaa erilaisia palveluita. Asehotelli myös mahdollistaa premium-aseella ampumisen tavanomaisen vuokrakaluston
sijaan.

Asiakas valitsee itselleen aseen, jonka haluaa ostaa, sekä siihen mahdollisesti asennettavat lisäosat, kuten tähtäimet ja valaisimet. Aseen ja varusteiden valinnassa autamme mielellämme. Ase on myös vapaasti kustomoitavissa asiakkaan toiveiden mukaan.

Saatuasi aseen hankkimisluvan, saat välittömästi tutun ja valmiin aseen käyttöösi. Voit myös osallistua omalla aseellasi Gunpointin kursseille sekä kisoihin Asehotellin aikana.

Tilaamme aseet pääsääntöisesti maahantuojilta. Mikäli aseen haluaa ostaa yksityishenkilöltä, tulee myyjän osoittaa aseen hallussapitoon tarvittavat dokumentit aseen luovutuksen yhteydessä.
Asiakas maksaa aseen ja mahdollisten lisäosien hinnan kokonaisuudessaan ostohetkellä, sekä niihin liittyvät toimituskulut.
Asehotelli edellyttää radan jäsenyyttä asehotellin ajalta, joka tulee maksaa palvelun aloittamisen yhteydessä. Jäsenyys 120€/v ja liittymismaksu 20€.

Säilytämme asetta enimmillään 2v6kk. Mikäli asiakas ei tämän ajan kuluessa saa itselleen aselupaa, jää ase radan omistukseen.

Muut palvelut:

● Minipaketti 460€
     – aseen säilytys
     – 10 ratavuoroa
     – aseen säilytys 2v
     – 50kpl 9mm/ratavuoro
     – 10 koulutaulua

● Maxpaketti 880€
      – minipaketti
      – GPH Pistol Fundamentals
      – Aseen pesu 2x/vuosi ultraäänipesurilla
      – Kohdistus
      – Huoltokoulutus

● Aseen säilytys ilman Asehotelli-palvelua
  o Lyhyt ase 20€/kk
  o Pitkä ase 30€/kk

● Puhdistukset
  o peruspuhdistus 10€
  o tehopuhdistus 30€

Lisätietoja Asehotellista, aseiden kustomoinnista sekä lisäpalveluista antaa pääkouluttaja Sami Kallinen puh. 040 8150 162 / sami@gunpoint.fi